Υπηρεσίες


360 Facility management Η La-Bolaget Facility Management A.E. είναι σε θέση να παρέχει μία πλειάδα υπηρεσιών που αποσκοπούν στην απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων του πελάτη.

Από τον καθαρισμό ως τις υπηρεσίες διαχείρισης τροφοδοσιών, η εταιρία είναι σε θέση να δώσει αξιόπιστες λύσεις σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Η υιοθέτηση όλων αυτών των υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ένα μονάχα προμηθευτή για να διαχειριστεί όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει μία εγκατάσταση μειώνοντας έτσι το χρόνο που απαιτείται από μέρους του για τον έλεγχο όλων των διαδικασιών και ταυτόχρονα να μειώσει τα έξοδα λειτουργίας της επιχείρησης του.
Καθαρισμοί

ΚαθαρισμοίΑναπόσπαστο και ταυτόχρονα μεγαλύτερο μέρος των εργασιών της εταιρείας είναι οι καθαρισμοί. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ίσως η μέγιστη δυνατή και πιστοποιείται από τα περισσότερα από 50 ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές στα οποία προσφέρουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας τα τελευταία 15 χρόνια.

Απεντομώσεις, μυοκτονίες & απολυμάνσειςΟι υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης που προσφέρει η εταιρεία καλύπτουν όλες τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας. Χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά ένω όλοι οι εργαζόμενοι στο τμήμα είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα.

Υπηρεσίες Η/ΜΑναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών facility της εταιρείας αποτελεί και η συντήρηση και επισκευή κάθε είδους Η/Μ κατασκευής όπως κλιματιστικά συστήματα, συστήματα εξαερισμού, συστήματα θέρμανσης, συστήματα φυσικού αερίου κ.λ.π.


Η εταιρεία Η εταιρεία σήμερα απασχολεί περί τα 790 άτομα, και με την βοήθεια του άριστου, σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει, προσφέρει έργο υψηλών προδιαγραφών για απαιτητικούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Κατασκευή και Συντήρηση κήπωνΗ La Bolaget Facility Management AE μέσω ενός δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα προσφέρει υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής αλλά και συντήρησης εσωτερικών και εξωτερικών κήπων.

Εσωτερικές κατασκευές και διακόσμησηΣυνεργαζόμαστε με αρχιτεκτονικά γραφεία που έχουν την αποδεδειγμένη εμπειρία να δώσουν λύσεις σε κάθε κατασκευαστικό πρόβλημα ή ανακαίνιση που μπορεί να προκύψει.

Υπηρεσίες ITΗ La Bolaget Facility Management AE αναλαμβάνει να δώσει λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης προσφέροντας υπηρεσίες που αποσκοπούν στην απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των συστημάτων μίας εγκατάστασης.


Υπηρεσίες Facility ManagementΥπηρεσίες διαχείρισης και παροχής προσωπικούΗ εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες που σκοπό έχουν την σωστή διαχείριση του προσωπικού υποστήριξης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να έχει σταθερό κόστος για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Υπηρεσίες ασφάλειαςΗ εταιρεία μας προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών που αφορούν την εγκατάσταση και συντήρηση εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας καθώς και υπηρεσίες παροχής προσωπικού ασφαλείας.

Υπηρεσίες διαχείρισης προμηθειώνΗ La Bolaget Facility Managements AE προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης που μπορούν να μειώσουν το κόστος της επιχείρησης, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα στα υψηλότερα επίπεδα.